Hopp til navigasjonHopp til hovedinnholdHopp til bunnområde

Miljøbilen

Miljøbilen besøker Singsås, Kotsøy, Budal, Soknedal og Gåsbakken. Last ned dokumentet "Miljøbilen 2019" for oversikt over når vi kommer til ditt nærmiljø.

Miljøbilen besøker Singsås, Kotsøy, Budal, Soknedal og Gåsbakken.
Last ned dokumentet «Miljøbilen 2019» for oversikt over når vi kommer til ditt nærmiljø.

MILJØBILEN tar i mot farlig avfall som blant annet spillolje, malingrester, spraybokser, batterier, plantevernmidler, løsningsmidler med mer. Dette bør leveres i originalemballasjer eller annen tett og merket emballasje (kanner, fat). 
I tillegg samles det inn brukte lyspærer, lysrør, småelektronikk, pc-utstyr samt hvitevarer.

Farlig avfall og elektrisk/elektronisk avfall er avfallstyper som inneholder mange giftstoffer og verdifullt metall. Dette må selvsagt ikke slippes ut i naturen eller i det vanlige avfallet. Vi ønsker å gjøre det enklere for våre kunder og få levert denne typen avfall på forsvarlig måte og startet derfor opp en forsøksordning i 2014, hvor vi kommer ut med en «MILJØBIL» som et tilbud i tillegg til våre gjenvinningsstasjoner.

Avfallet må leveres mens MILJØBILEN er tilstede. MILJØBILEN blir betjent av Veglo Miljøservice. Som husholdningskunde betaler du ingenting ved innlevering av ditt ee- eller farlig avfall.

Informasjon for næringsliv

Prisliste for levering av avfall fra næring
Farlig avfall: Skal du levere farlig avfall på gjenvinningsstasjonen, er du pliktig til og å deklarere dette via portalen avfallsdeklarering.no. Velg Veglo Miljøservice som mottaker på deklarasjonsskjema.