Hopp til navigasjonHopp til hovedinnholdHopp til bunnområde

SMS-varsling

Envina IKS har tatt i bruk telefonvarsling til innbyggerne. Via UMS ServiceVarsling (levert av UMS – Unified Messaging Systems AS), sørger vi for at du får beskjed SMS ved for eksempel endringer i tømmekalender eller at renovasjonsbilen ikke kommer frem. Også i andre situasjoner kan det være aktuelt å benytte systemet for å nå ut til innbyggerne med viktig informasjon.

Varslingen skjer ved at det blir sendt ut SMS til alle mobiltelefoner.

Hvordan virker det?

I forbindelse med endringer i tømmekalender, at renovasjonsbilen ikke kommer frem, etc. vil det gå ut en beskjed om hva som har skjedd eller hva som skal skje. Systemet fanger opp alle registrerte mobilnumre på eiendommer i det berørte området.

Hvordan finner Envina IKS mitt telefonnummer?

Adressedatabasen som blir benyttet under varsling er en sammenstilling av informasjon fra Folkeregisteret, nummeropplysning fra alle teleoperatørene og informasjon fra GAB-registeret.

Får jeg varsel? Hvordan sjekker jeg det?

Du har mulighet til å kontrollere og endre din oppføring i UMS sin portal for administrering av kontaktdata: http://cdm.ums.no

Her kan du også registrere deg på en adresse du ikke er folkeregistrert på, dersom du for eksempel ønsker å få varsel ved hendelser som berører fritidseiendom, studentbolig eller lignende.

Merk at dersom telefonen din er registrert på arbeidsgiver, må du selv legge denne til på den folkeregistrerte oppføringen din for å få varsling på hendelser på hjemmeadressen.

Får barnet ditt meldingen?

Ofte registreres telefonnummer til barn på foreldrenes navn. Benytt da dette nummeret for å logge inn på portalen for å endre til korrekt nummer.

Hemmelig nummer?

Adressedatabasen fanger ikke opp personer med hemmelig nummer, hvilket betyr at de ikke mottar varsling med dagens system. Du som har et slikt nummer og ønsker varsling, kan registrere deg i databasen, som blir holdt hemmelig for alle andre.

For eventuelle spørsmål i forhold til registrering/endring av telefonnummer i varslingssystemet, kontakt vårt kundesenter på telefon 72 85 35 60 eller epost post@envina.no